succesfuld fotograf

Succesfuld fotograf

En masse mennesker finder det vanskeligt at vide, hvordan til at finde måder til at blive en succesfuld fotograf. Du vil altid på udkig efter nye oplysninger at lære og at anvende disse oplysninger til det bedste af dine evner. Dette er, hvordan du kan håbe på at opnå succes. Starter lige her med denne artikel.

Ændre retningen af dit kameras flash for at undgå fremkomsten af røde øjne. Når en flash-går ud direkte i overensstemmelse med en persons øjne, kan det medføre røde øjne. Reduktion af røde øjne vil forbedre kvaliteten af dine billeder og give dine emner en mere realistisk udseende. En god fotografering tip, er at fokusere på emner, der interesserer dig. Hvis du finde dig selv at tage billeder af ting, der ikke interesserer dig, burde det ikke komme som en overraskelse, når du ser, at folk ikke er interesseret i din fotografier. Picking et emne, som du brænder for, er meget vigtigt.kamera


Holde armene tæt ind til kroppen og hænderne rundt i bunden og langs siderne af dit kamera, når du holder den. Meget tydeligere billeder, vil resultatet, som hånd ryster, vil blive minimeret. Støtte til kameraet fra undersiden, i modsætning til bedrift top, vil også gøre det meget sværere for dig at falde til dit kamera. Når du sigter til det perfekte skud, så husk at holde sollys i tankerne. For lidt og du ikke kan se emnet. For meget og en af to ting ske. Den første er, at for meget sol er rettet ind i kameraets linse, eller om det emne, og vasker ud af billedet. Den anden er den person, der har fotograferet til at blinke eller lukke øjnene på grund af de massive mængder af sollys, der kommer ind i hans øjne.


forudse konsekvenserne

At forstå og forudse konsekvenserne af, at vinden vil have på de billeder, du tager. For eksempel, hvis du har planer om at skyde blomster, undgå dage, hvor vinden er meget aktiv. Når blomster og planter, der er stabil, vil du have den bedste chance for at få den højeste kvalitet og opløsning i billedet. I situationer, hvor du ikke har et valg, såsom bryllupper, have en beredskabsplan. Er der beskyttede områder hvor vinden vil få mindre indflydelse? Du må ikke skyde i fuldt dagslys. Du kommer til at få nogle af dine bedste billeder på en overskyet dag. Den lyse sollys kan forårsage overeksponering, tab af detaljer og forfærdelige skygger. Skyde i skumringen eller ved daggry, på dage, der ikke er overskyet, for at få optimale resultater i dine fotos.

Naturligt lys


Naturligt lys altid vil give dig med den højeste kvalitet af fotos. Det er overskyet, er faktisk bedre til at skyde end sunny dem, fordi de skyer fungere som en naturlig diffuser, der spreder lyset ud og fjerne skygger og stærke kontraster. Vælge dit næste foto shoot udenfor på en overskyet dag. Den bedste måde at ødelægge et billede, er at flytte kameraet, mens du optager. Holde kameraet stabilt, og giver det nogen støtte, når der trykkes på udløseren. Når vi taler med fagfolk, vil de fortælle dig, at du altid bruger et stativ. Nogle gange et stativ er bare ikke en praktisk løsning. Brug hvad der er til rådighed ligesom at understøtte kameraet mod en væg eller på toppen af et hegn for at tage et godt billede.

Før du tager billedet


Før du tager billedet, sørg for, at det vil bringe det bedste frem i dit emne! Få en fornemmelse for baggrund af alle dine billeder. Være opmærksomme på ting tæt på og på afstand. Brug også, at øjet af din at se, hvordan farven vil modsætning til genstand for dit foto. Hvis baggrund og motiv ikke mesh godt, bør du finde et andet sted! En af de bedste måder at tage bedre billeder er at mestre eksponeringsniveauer og tilstande i dit kamera. Moderne kameraer har et bredt udvalg af forudindstillede engagementer og scene-tilstande, der er specificitet designet til at tage billeder i forskellige situationer. Lære at bruge dem først og derefter arbejde din vej til at lære at håndtere manuel eksponering. Lære åbninger af kameraet og forstå, hvordan de bruges. Blænde varierer mængden af lys, som tillades at rejse gennem den linse, som udvider og sammentrækker sig at give dette lys at passere igennem. Jo mere lys, der er tilladt at rejse gennem linsen, flere objekter i billedet vil være i fokus. Jo mindre lys tilladt igennem, og fokus vil skifte til kun at fokusere på genstande i forgrunden.

Når du er rejser


Når du er rejser, der er på udkig efter inspiration om, hvad der er interessant at fotografere. Hvis du har brug for lidt inspiration, så tjek den postkort-stativer. Du vil bemærke en tilbagevendende emner eller vinkler, som du kan prøve. Blomster er en meget stor og smuk ting, at tage billeder af, uanset hvor du er. Der er så mange forskellige typer af blomster, og så mange forskellige måder at bringe ud af deres skønhed i et fotografi. På trods af alt dette, så prøv at undgå at tage billeder af blomster, når det er blæsende udenfor.

Sørg for, at dine billeder fortæller en historie


Sørg for, at dine billeder fortæller en historie, der fører beskuerens øjne rundt om rammen. Du må ikke bare tage et billede af en scene, og forventer, at andre skal se i det, hvad du gjorde. Prøv at ramme billedet på en måde, der skærer ud rod og fokuserer på motivet, mens du stadig giver en følelse af, at omgivelserne for sammenhæng. At investere i et stativ, vil give dig mulighed for at tage bedre billeder. Shakes er mærkbar i et foto uafhængig af de indstillinger, du har på kameraet. Enhver stativ eliminerer dette problem, er der ingen grund til at investere i en omfattende. Et stativ vil have dine billeder ser meget mere professionelt ved at fjerne nogle potentielle problemer.

Når man fotograferer landskaber


Når man fotograferer landskaber, bruger definerede linjer til at rette opmærksomheden på de afsnit, du ønsker at fremhæve. Eksempler på definerede linjer i en udendørs indstilling kan være hegn, veje, vandløb eller træer. Position dig selv og kameraet på en sådan måde, at bruge de eksisterende linjer til at lede beskuerens øje mod, at stald-eller solnedgang eller felt af blomster i det fjerne. Med hjælp af ovenstående oplysninger, skal du se et nyt niveau af tillid i dit foto, billeder og teknikker. Sørg for, at du kan gennemføre de ting, du har lært, i din fotografering, da det er den bedste måde at forbedre.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Mange mennesker tror, at fotografi er for besværligt eller for dyrt

Fotografer bruger det magiske

Mange forskellige kilder til information