Komponer dine billeder omhyggeligt

Komponer dine billeder omhyggeligt

Komponer dine billeder omhyggeligt. Nogle gange vil du måske nødt til rent faktisk at flytte tingene rundt for at få den rette kontrast og lys du ønsker. Hvis du tager billeder af objekter, omdanne dem til at få den rette vinkel. Som du fremskridt, vil du lære hvordan man laver en scene ser naturlige ud, når du skriver det. Gennemføre digitale teknikker til at give dine billeder store effekter. Adobe Photoshop er den bedste anerkendte software-pakken for at gøre dette, selv om der ikke er andre muligheder til rådighed fra andre producenter. Du kan nemt bruge et "filter" for at gøre dem til kunst, bare ved at vælge det valg, du ønsker, og klikke på det.

vinden blæser i træerne


Hvis du laver et landskab skud, forsøge at fange nogle bevægelse i billedet. Uanset om det er vinden blæser i træerne eller en bølge ned mod kysten, at indfange denne bevægelse kan tilføje et ekstra lag af dybde til billedet. Hvis du kommer til at prøve og fange bevægelse, sørg for, at du har fået lukkertiden er indstillet korrekt.
I fotografering, så sørg for, at dit primære fokus er på kvaliteten og ikke kvantiteten af de billeder, du tager. Det er altid bedre for dig at få ti gode skud end hundrede gennemsnit skud på en dag. Kvalitet er altid bedre valg. Når du tager et fotografi, holde et fast greb om dit kamera og stabilisere dit våben mod din krop. Dette vil bidrage til at støtte hænderne og forhindre slørede billeder. Holder dine hænder under dit kamera og objektiv forhindrer dig også klodset at tabe det.


Når du har spottet ideen til dit billede


Når du har spottet ideen til dit billede, så sørg for at tage din chance lige med det samme. Dette er især tilfældet, hvis motivet er et levende væsen, som et barn eller et dyr. Da opholder sig i en position i lang tid, er det svært for dyr og børn, du ønsker at sikre at du får den pose, du ønsker. En god fotografering tip er at bruge farve, kontrast, som en måde at skabe din omdrejningspunkt. Dybest set betyder det område du ønsker, at beskueren til at fokusere på, bør have høj farvekontrast. En god måde at opnå dette på er ved at sætte to rene farver side om side. Vær opmærksom på din baggrund. Dit primære fokus skal være på dit objekt, men du bør bruge baggrunden til at støtte det. Undgå unødvendige distraktioner og rense din baggrund for at rapportere opmærksomhed på dit objekt. Leg med linjer og perspektiv i din baggrund til at komplimentere formen på dit objekt.

Beskueren af billedet fokuserer på emnet

En vigtig del af fotografering er, at sørge for beskueren af billedet fokuserer på emnet. En nem måde at gøre dit emne virkelig skiller sig ud, er brugen af førende linjer. Førende linjer henlede beskuerens øje mod omfattet af foto og understrege dybde. Eksempler på objekter, der bruges til at danne førende linjer omfatter veje, hegn, vandløb og mange andre. En stor fotografering trick er at indarbejde tekstur i din fotografier. Teksturer er meget interessant at se på, fordi vi kan forestille os, hvad de har lyst til. Du kan justere fokus på dit kamera for at sikre, at du er i stand til at fange tekstur i et områder, som du ønsker det. Tag dig tid til at gøre enhver, som modeller for dig komfortabel, og dette er især sandt, hvis de ikke er fortrolig med dig. Nogle mennesker kan føle sig truet af den person, der tager deres fotografi, hvilket gør dem urolige. Gør samtale og spørge dem, hvis du kan tage deres billede. Slå folk på den tanke, at fotografering er en form for kunst, snarere end en form for prædation.

Før du tager billedet


Før du tager billedet, sørg for, at det vil bringe det bedste frem i dit emne! Få en fornemmelse for baggrund af alle dine billeder. Være opmærksomme på ting tæt på og på afstand. Brug også, at øjet af din at se, hvordan farven vil modsætning til genstand for dit foto. Hvis baggrund og motiv ikke mesh godt, bør du finde et andet sted! Hvis du er nødt til at bruge din flash, så holder dit emne væk fra væggene, især dem, der er lys farvet. At have en travl baggrund eller en, der er mørke vil minimere mørke eller stærke skygge, der kommer med at bruge en flash. Den bedste mulighed er dog, at have lys nok, at du ikke har brug for en flash.


Du kan tage overraskende og uventede billeder

Må ikke bekymre dig om at tage for mange billeder. Det er nyttigt i at være selektiv, mens du tager billeder, men ved at tage for mange, du kan tage overraskende og uventede billeder. Med digital fotografering du kan altid slette nogen af de billeder, som du ikke kan lide. Du kan også indstille kameraet på burst-tilstand og slette de billeder, du ikke kan lide og holde dem, du kan lide. Når du opsætter et billede, så spørg dig selv, hvad der præcist du vil have billedet til at vise og formidle. Er det et barn, en sneklædte bjerge, stranden? Brug disse oplysninger til at vælge, hvor at placere motivet i det billede, hvad der indebærer at bruge, og hvordan du bruger det lys. Eksperimentere med forskellige hastigheder til din kameraets lukker. Du skal ikke være bange for at såre dit udstyr. Hastigheden og bremse det ned. Se, hvordan hastigheden effekter det endelige billede. Tage en masse af praksis skud, og blive fortrolig med, hvordan kameraet vil reagere på forskellige lukkertider.

Prøv at bruge udløserknappen


Prøv at bruge udløserknappen, når du optager et landskab skud. Dette vil gøre det muligt for dig at få de svære skud uden chance for slingrende dit kamera, når du har ramt dit udløseren. Hvis du ikke har råd til at få en, bruge timer-funktion, der er indbygget i dit kamera. På dette tidspunkt, bør du være godt informeret om, hvordan man bliver en bedre fotograf. Gennemførelse af nye idéer ind i din proces, der hjælper med at holde dine billeder frisk og dynamisk. Hold øve og lære, og i en tid, dine billeder vil være værker af kunst.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Mange mennesker tror, at fotografi er for besværligt eller for dyrt

Fotografer bruger det magiske

Mange forskellige kilder til information