Mange forskellige kilder til information

Mange forskellige kilder til information

Tillykke, det er fantastisk! Selvfølgelig, der er så mange forskellige kilder til information, at det kan være vanskeligt at udpege de mest nyttige råd. Nedenfor er nogle tips, der kan øge kvaliteten af dine fotos. Prøv at bruge et stativ til at tage dine fotos. Dette vil reducere eller helt fjerne dine bevægelser indflydelse. Det er utrolig frustrerende at have stillet op til et perfekt skud, kun for at opdage, at dine hænder rystede en smule, og helt sløret foto. Dette er især vigtigt, hvis du ved, at du ikke har yderst stabil hænder.
Hvis du har svært ved at holde kameraet lige


Hvis du har svært ved at holde kameraet lige, at købe et stativ. Et stativ, vil gå langt i at hjælpe til at holde dit kamera, så du kan fokusere på andre variabler end balance. Stativer arbejde fantastisk, hvis du er i ørkenen eller på et ujævnt terræn. Hvis du ønsker at tage af høj kvalitet portrætter, der ikke er afhængige af kameraets indbyggede flash. Du vil i stedet se på at investere i en softbox til brug for ekstern belysning. Hvis du ikke har råd til dette, se til at købe en ekstern ash med en diffuser til dit kamera. For at undgå røde øjne på dine billeder, så sørg for, at dit kamera, enten har indbygget reduktion af røde øjne eller du ændre retning af din flash. Hvis du ikke skyde et foto, og det indeholder røde øjne, kan du nemt fjerne dem gennem brug af en grafik-software som Corel eller Photoshop.Når du vil vise dine billeder


Når du vil vise dine billeder, så sørg for at holde dine mindre end perfekte billeder med hjem. Du ønsker ikke folk til at se din sub-par-arbejde, du kun vil have dem til at se dit bedste arbejde. For at slette eventuelle billeder på dit kamera, at du ikke ønsker, at andre skal se. At holde dit kamera meget stabil er nøglen til at skyde billeder, der er skarpe og meget skarp. Mange kameraer har en automatisk stabilisator, der er bygget lige ind i det for at give mulighed for et vist spillerum. Hvis du stadig har problemer med at holde kameraet stabilt, investere i nogen form for stativ. Selv om det kan synes indlysende, men at vide, hvordan til at håndtere dit kamera, og hvad der sker, når du trykker på knapperne på det. Forstå, hvad der sker, når udløseren er trykket og timing af lukkeren. Det er virkelig afhænger af personlig præference, og der er ingen rigtige eller forkerte måde, men nogle ting må ikke variere gerne holde kameraet helt stille, mens du tager et foto.

Når du ønsker at fotografere noget

Når du ønsker at fotografere noget, der altid ser alle omkring dig. Selv hvis du er stærkt interesseret ved et objekt, som du kan finde på noget mere originalt lige bag dig. Tænk om en stemning eller en effekt, som du vil snarere end et objekt, som du er nødt til at bygge dit billede rundt.
Du er nødt til at være hurtig! Arbejde på dine reflekser, så du kan tage hurtigere billeder! Det vil tage praksis, men du er nødt til at få hurtig med dit udstyr. Lad ikke en én gang i en levetid skudt passere dig ved, fordi du havde travlt med at fumle med cases og caps. Finde bærbare kamera-lagring, der vil give nem adgang.

Eksperimentere med perspektiver


Eksperimentere med perspektiver, omfang og udtryk i dine billeder. Et simpelt objekt kan gøres kunstneriske hvis det er skildret i en indstilling, der gør det til at se meget større eller mindre end det er, eller placerer det på en original og sjov situation. Praksis at ændre din sammensætning for at se velkendte objekter på en ny måde. Opret fortælling med dine billeder. De har brug for at være i stand til at udtrykke og fortælle en historie, som seeren. Dette kan være helt afhængig af, hvad du beslutter dig for at skyde, men gør dit bedste for at udtrykke en historie bag, hvad det er. Du skal især sørge for, at dette sker, når du har folk som fag.

En af de bedste måder at tage bedre billeder er at mestre eksponeringsniveauer


En af de bedste måder at tage bedre billeder er at mestre eksponeringsniveauer og tilstande i dit kamera. Moderne kameraer har et bredt udvalg af forudindstillede engagementer og scene-tilstande, der er specificitet designet til at tage billeder i forskellige situationer. Lære at bruge dem først og derefter arbejde din vej til at lære at håndtere manuel eksponering. Hvis du er i en indstilling, der normalt ville kræve flash, og du kun har den indbyggede flash på dit kamera, kan du forsøge at ændre din indstilling af hvidbalance og tuning din ISO-indstilling. Det vil gøre det, så du vil ikke nødt til at bruge blitz. Være omhyggelig med at holde kameraet meget stabil, når du gør dette.

Billeder kan være meget svært at fange korrekt


Billeder kan være meget svært at fange korrekt. Hvis du kan, men du kan forudsige det område, hvor den handling, der vil gå næste, og du kan prøve at begynde at tage billeder her som den handling, der nærmer sig denne særlige område. Det kan hjælpe, hvis du fokuserer på noget i skud. Omfatte ting som veje, vandløb, kystlinjer, jernbanelinjer, eller endda rækværk, i dine billeder. Disse er benævnt føre linjer og er en fantastisk måde at fange den måde, at en seer vil se på dit foto. De vil lede din beskuerens øjne gennem scener af dine fotos. Et vigtigt tip til at overveje, med fotografering, er at være sikker på, at du manuelt indstille din hvidbalance. Dette er vigtigt, fordi dit kamera ikke altid vide, hvad de hvide er, selv med de forudindstillede indstillinger. Bringe et hvidt kort med dig, og brug den til at indstille hvidbalancen i det miljø, du er i gang med optagelserne.

Lav-lys situationer, ring for tilpasninger til f/stop-funktion


Lav-lys situationer, ring for tilpasninger til f/stop-funktion, der ellers er kendt som blænde. Når dette er gjort, din blænde åbner sin største udstrækning, at lade så meget lys ind som muligt. Må ikke forvente at blive en genial fotograf natten. Et godt skud, enten der, eller det ikke er. De forsøger at gå for hurtigt, når et motiv optages, vil gøre dit billede ser sløret og skuffende. Forhåbentlig du skal have en idé om, hvad de skal gøre næste, når det kommer til at forbedre din fotografering færdigheder. Re-læs disse tips, når du har brug for et brush-up. Være tålmodig med dig selv, som du lære at perfektionere din fotografering færdigheder.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Mange mennesker tror, at fotografi er for besværligt eller for dyrt

Fotografer bruger det magiske