Mange mennesker tror, at fotografi er for besværligt eller for dyrt

Mange mennesker tror, at fotografi er for besværligt eller for dyrt

Mange mennesker tror, at fotografi er for besværligt eller for dyrt, er en hobby for dem at blive involveret i, men som ikke behøver at være tilfældet. Ligesom alt andet i livet, er den bedste måde at komme igang på er ved at lære. Denne artikel vil give dig med de tips du har brug for til at starte dit fotografiske rejse.


Være selektiv, når du tager dine billeder. Finde præcis, hvad du ønsker i, at foto, og fjerne alt andet, fra den skudt. Hvis du forsøger at tage et billede af en blomst, som du ikke ønsker en masse andre blomster eller træer i skud. Få så tæt og fokuseret på emnet som muligt for at få det bedst mulige foto. Spille med den lukkertid indstilling til at få skud af både langsomt og hurtigt bevægelige motiver. En langsom lukkertid er gode til at objekter, der bevæger sig meget langsomt, såsom vandløb. Hurtige lukkertider, på den anden side, giver dig mulighed for at få et klart billede af en genstand, der bevæger sig meget hurtigt, som en racerbil.
Lær at lege med lukkertiden


Lær at lege med lukkertiden. Du kan vælge at tage et hurtigt billede eller vælge en langsommere eksponering til at fange en strømning eller bevægelse, der i sin helhed. Du bliver nødt til at eksperimentere med det og finde ud af, hvilken slags hastighed kampe visse situationer. Dette er et spørgsmål om personlig stil snarere end en generel retningslinje at følge. Brug manuel hvid balance til at krydre dine fotos. Det er muligt at lade kameraet vælge den korrekte hvidbalance for et givet miljø, men nogle gange er kameraet vil få det galt, og billedet vil se udvasket ud. Ved hjælp af en manuel hvidbalance giver dig også mulighed for at tage kunstneriske billeder med sepia-toner, for eksempel.

Når du tager et billede


Når du tager et billede, prøv at tage en på en mellemlang afstand, og derefter tage en tættere. Du kan beslutte dig senere om, at billedet ville have set bedre ud, hvis du havde taget det lidt tættere på. Prøv også at gøre sikker på, at dit motiv er mod midten af billedet. At forstå og forudse konsekvenserne af, at vinden vil have på de billeder, du tager. For eksempel, hvis du har planer om at skyde blomster, undgå dage, hvor vinden er meget aktiv. Når blomster og planter, der er stabil, vil du have den bedste chance for at få den højeste kvalitet og opløsning i billedet. I situationer, hvor du ikke har et valg, såsom bryllupper, have en beredskabsplan. Er der beskyttede områder hvor vinden vil få mindre indflydelse?

Brug ikke blitzen på et kamera


Brug ikke blitzen på et kamera, medmindre du er i en mørkere placering. Brug et flash-udendørs på et sted, der allerede har en masse lys vil bare gøre dit billede kommer ud for lyse. Nogle kameraer har en automatisk blitz-indstilling, således at dit kamera ved, når flash er nødvendig. Prøv at eksperimentere med alle dine kameraer funktioner, samt farve sammensætning og den vinkel, hvor du tager fotoet. Det er muligt at tage meget interessant, fotografier i høj kvalitet uden at fokusere på traditionelle emne. En god fotograf gennemsyrer hans talent og intuition i sine billeder at gøre kedelige objekter til at se spændende ud. Eksperimentere en masse med henblik på at udvikle din stil.

Brug et polariserende linse filter på dit kamera


Brug et polariserende linse filter på dit kamera for at minimere blænding fra direkte sollys, og for at skabe en jævn fordeling af lyset. Dette er afgørende, når der optages i direkte sollys, men også kan være gavnlig i enhver belysning situation. Tænk på polariserende linse filtre som solbriller til dit kamera. De er billige, nemme at montere og har den ekstra fordel, at det beskytte dine dyre objektiver fra ridser. En god fotografering tip er at minde dig selv om, at mindre er mere. Tror ikke, at ved at tilføje flere ting til dit skød, at du vil gøre det mere interessant. Hvis der er noget, flere ting vil kun forvirre din seeren. Enkelhed er noget, du skal huske på, når komponere billeder. Når du gør en fotooptagelse, tage en masse billeder. Med digitale kameraer og computere, kan du tage nær uendelig billeder. Vil du have en bedre chance for at få gode fotos, når du tager mere. Og hvis du får dårlige, alt du skal gøre er at ramme delete for at slippe af med dem.

Før du tager billedet


Før du tager billedet, sørg for, at det vil bringe det bedste frem i dit emne! Få en fornemmelse for baggrund af alle dine billeder. Være opmærksomme på ting tæt på og på afstand. Brug også, at øjet af din at se, hvordan farven vil modsætning til genstand for dit foto. Hvis baggrund og motiv ikke mesh godt, bør du finde et andet sted! Når du er klar til at vise alle de billeder, som du har taget, til andre mennesker, sørge for, at du kun at vise og dele dine bedste billeder. Ikke alle vil være så venlig, hvis de ser en praksis skud, uanset om det er omgivet af gode. Vis dit bedste for folk.

En god tommelfingerregel


En god tommelfingerregel, når det kommer til at vælge indstillingerne på dit kamera for at vælge, højere kvalitet, vil de indstillinger, der optager mere plads på hukommelseskortet. Den lavere indstillinger ikke vil give mulighed for print, især hvis du ønsker at forstørre dem. Når du optager på en høj opløsning, kan du altid fjerne det senere til afsendelse via e-mail eller vise online. En af de bedste måder at forbedre dine billeder på, er at købe et stativ. Den lille bevægelse, der kommer fra at holde et kamera i dine hænder, når du tager et billede kan vise op i dine billeder, især i den situation, for at forsøge at fange hurtig handling, eller når du bruger en længere lukkertid. Et stativ vil hjælpe dig med at holde kameraet stille, mens du justere indstillinger, og tag billedet. En anstændig stativ kan gøre dine billeder fremstår professionelt og fjerne uventede skud.

Minderne om vores liv er dyrebart


Minderne om vores liv er dyrebart, og det er vigtigt at fange dem i billeder. Uanset om du ønsker at forfølge fotografering, som en karriere, eller bare ønsker at tage snapshots rundt om huset, ved at anvende de råd i denne artikel vil du være i stand til at tage bedre billeder end du nogensinde havde forestillet dig ville.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Fotografer bruger det magiske

Mange forskellige kilder til information