Tag masser af billeder
Fotografiet er en hobby

Fotografiet er en hobby, der giver dig mulighed for en kunstnerisk stikkontakt for at fordybe dig i. Mens godt fotografi tager viden og færdigheder, alle skal starte et sted. Denne artikel er fyldt med store fotografering tips og råd, der vil hjælpe med at forbedre din fotografering færdigheder. Vær selektiv, om de elementer, som du inkluderer i din billede. Gå videre og fjerne noget fra det billede, som ikke hører til der, eller gør rammen synes ubalanceret. Brug panorering skud at holde dit motiv i fokus, men sløre baggrunden, hvis du ikke kan fjerne alle uønskede distraktioner fra dit skød.

Læs mere om reklamefotografering i Kolding her.

Stol ikke på din kameraets zoom


Stol ikke på din kameraets zoom. Få en tæt som muligt, før du begynder at bruge din zoom. Zooming in kan være nyttigt, men efter et stykke tid kan billedet blive forvrænget. Du er bedre tjent med at komme så tæt på motivet som du kan, før du forsøger at zoome ind på det. Leg med blænde-indstillinger. Tage en række billeder af det samme motiv med forskellige indstillinger for at se, hvordan det påvirker udseendet af det endelige foto. Større f-stop giver dig mulighed for at få et helt landskab i fokus, mens en mindre f-stop vil henlede opmærksomheden kun til midten af dit billede.

Læs mere om fotografering af familier her.

Selv hvis du tager et landskabfoto


Selv hvis du tager et landskabfoto, skal du sørge for dit billede har et samlingspunkt. Skud uden et fokuspunkt kan se, temmelig tomt og kedeligt. Mulige fokuspunkter for en natur, landskab foto omfatter store træer, vandfald, og fjerne bjerge. Et andet trick er at bruge noget, der skiller sig ud som dit fokuspunkt, som et plaster på forskellige farvede blomster. En virkelig god fotografering trick er at være opmærksom på vinkler. Vinkler kan være meget nyttigt, når du planlægger en sammensætning. De kan pege i retning af, at visse ting, du ønsker at fokusere på, at skabe en visuel vej til beskuerens øje at rejse. Gøre god brug af dem. En god fotografering tip er at forsøge at være nyttigt, når du har kritik. Ikke bare fortælle nogen, at deres foto er godt, eller at du kan lide det. Fortæl dem, specifikt, hvad du vil om det, og hvorfor du tror, det gør fotografiet stærk. Det samme gælder for det, du ikke kan lide ved billedet.

Når du fotografere portrætter


Når du fotografere portrætter, isolere motivet. Bruge en medium-teleobjektiv eller mellemlang telefoto-indstilling på din zoom. Det, kombineret med en stor blænde (prøv f/4 eller større), udvisker forgrund og baggrund. Fokus på øjnene. Brug diffust lys til en flatterende look. Hvis det er udendørs, skal du vente, for en overskyet himmel eller skyde med emnet i skyggen og solen i ryggen. Lær at bruge ISO-indstillingen på dit kamera. Det er den indstilling, der bestemmer filmen hastighed. Jo højere ISO, jo mere lys, der vil komme i. Hvis du forøg ISO-i mørke indstillinger, du vil indfange mere lys gør det foto, der viser sig at blive bedre. Tag billeder af dine souvenirs, når du rejser. Du kan tage et billede af den butik, hvor du har købt noget eller blot fotografere objekt med en oprindelig baggrund. Dette er en fantastisk måde at fange minder og huske, hvor du har muligvis købt en bestemt vare fra. Være fuldstændig immobil, når det er tid til at klikke på udløseren for at få det endelige billede. En lille bevægelse er i stand til fuldstændig at ødelægge et skud. For det perfekte billede, skal du tage tid og fokusere din energi på at få den perfekte udsigt og vinkel, før du trykker på udløseren.
Læs mere om fotografering af søskende i Kolding her.

Tag masser af billeder


Tag masser af billeder. Ved hjælp af et digital kamera giver dig mulighed for at tage væsentlige i en uendelig antal billeder gratis. Jo flere billeder, du tager, jo bedre er dine chancer for at indfange det perfekte øjeblik. Hvis dit skud ikke komme ud, som du ønskede, så prøv igen med andre indstillinger. Du vil ikke lære, hvis du ikke prøver.
I denne digitale tidsalder kan det stadig være behagelig at eksperimentere med gammeldags film, fotografering, til at opnå nogle andre resultater. Du kan bruge ISO 200 bedømt sort og hvid film til at få nogle meget dramatiske kigger billeder. Når du udvikler billederne, kan du overveje at bruge gammeldags papirer samt. Fiber-baseret papirer er gode.
Gode links

Overvej dine foto vinkler


Overvej dine foto vinkler, før du skyder. Se gennem dine kameraer søger for at se, hvordan baggrunden og forgrunden interagere. Ind til underlige former, eller ting, der vil aflede opmærksomheden fra, hvad du tænker, når du har besluttet at tage billedet. Tager en anden til at komponere dit håndværk vil forbedre dine billeder. Gennem hele livet, og vi bliver vejledt i at gøre ting, der er centreret og selv. I et samfund, der værdsætter perfektion, kan det synes logisk at indramme dine billeder med det emne, perfekt indrammet i centrum, men du skal faktisk forsøge at sætte emnet off-center for at få et mere interessant billede. Nogle kameraer automatisk fokusere på det, vises i midten af synsfeltet; deaktivere disse funktioner for at tage off-center billeder. Brug manuel fokus, og derefter låse, inden du klikker på dit billede. Blive bevidst om det umiddelbare område omkring dig, når du tager fotos. Du skal være opmærksom på, hvad der er omkring dig, da der kan være mere, du kan føje til et skud eller endda et bedre skud tilgængelig, hvis du vender dig rundt. Nogle gange er det bedste skud ligge lige bag dig. Lære åbninger af kameraet og forstå, hvordan de bruges. Blænde varierer mængden af lys, som tillades at rejse gennem den linse, som udvider og sammentrækker sig at give dette lys at passere igennem. Jo mere lys, der er tilladt at rejse gennem linsen, flere objekter i billedet vil være i fokus. Jo mindre lys tilladt igennem, og fokus vil skifte til kun at fokusere på genstande i forgrunden.
Læs mere om foto på Kolding foto bloggen.

Prøv at tage dine fotos hurtigt


Prøv at tage dine fotos hurtigt. Øjeblikke er flygtig, hvis du tager for lang tid at få klar til et skud, motivet kan være langt væk af den tid, du tager billedet. Udtryk kan ændres, så dyr vil løbe væk, og den stemning, du forbinder med et landskab kan forsvinde. Lad være med at bruge al din tid på at rode med indstillinger, mens du lade muligheden for skud glide væk. En masse mennesker, der har forbedret deres liv gennem fotografering. Sandheden er, at kun få er villige til at lære, hvad det tager for at gøre det rigtige.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Mange mennesker tror, at fotografi er for besværligt eller for dyrt

Fotografer bruger det magiske

Mange forskellige kilder til information